Säsongen går mot slutet

Det var ett tag sen jag skrev nåt i bloggen. Lusten att skriva nåt har helt enkelt inte funnits pga min onda rygg. Men har nu fått hjälp av en sjukgymnast och är i stort sett symtomfri sen några veckor. När det var som värst tog jag mig knappt ur sängen och att sitta på några långa pass i gömslet var uteslutet. För övrigt så har säsongen vid gömslet varit väldigt ryckig. Har haft både havs och kungsörn men dom har inte haft nån större lust att samarbeta med mig. Kan ju bero på den milda och snöfattiga vintern eller nåt annat också. Ändå har det varit spännande att sitta i gömslet då det alltid finns nåt  kul att titta på. Nu tar annat vid och jag har redan gjort en del besök både på spelpatserna för tjäder och orre. Och förra året såg jag de första björnspåren i mitten av mars, så nallarna är snart på g.
Gott om gnagarspår just nu och jag har hört sparvuggla,pärluggla och slaguggla.Här en av bilderna på kungsörn som tillkommit denna vinter. Nu går vi mot vår och som vanligt blir det svårt att hinna med allt. Men för mig är tjäderspelet alltid prio ett.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln