Detta är ett blogginlägg

3 september 2012. Nytt smultronställe.


Har hittat på ett riktigt vackert och intressant smultronställe. Har mest gått omkring och tittat på detta område under sommaren och där finns en äldre tall och granskog. Det mesta är täckt av lavar och grön mossa, hittade även spillning efter tjäder på en del vackra hällar i detta område. Jag kontaktade den private markägaren som blev mycket glad över att jag fotograferade i detta område, och han berättade även att tjädern spelade där : )) Har nu fått en nyckel till bommen så jag lätt kan ta mig in i detta område. Ska bli spännande att åka skidor där i slutet av mars nästa år. Förmodligen så stöter jag på en del tjäderspår där : ) Bilden är fotograferad med Canon 70-200mm 4 IS. Klicka på bilden för bättre återgivning.

 

Lars-Göran

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv