En kamerafri helg med kaffekokning

Ibland är det skönt att slippa att släpa på en tung fotoutrustning, känns ibland som kameran växt fast vid kroppen : ) Istället har jag ägnat mig åt skidåkning i tjädermarkerna där kikare och sotpanna fick ersätta kameran. Nu kunde man se att det går mot tjäderspelstider, gott om spår och spillningen under natt träden har ökat på rejält nu. Förra året vid denna tid fanns endast några snöfläckar kvar på backen, men nu ligger ca 30 cm snö i markerna. Hoppas på en snabb snösmältning nu. Håller precis på att ordna till de gömslen jag ska använda på spelplatsen. Kan lova att min kollega och jag kunde njuta av härligt nykokt kaffe i vårsolen, kaffet vi dricker är den supertrendiga sorten av märket "skogspresso"  ; ))

 

Lars-Göran

 

Kommentera gärna inlägget:

  • Lars • 2 april 2013 17:24:44
    Härlig läsning, har kollat lite själv och hittat en del. Hade tänkt lägga stor del av den här helgen åt letande men jag vart tyvärr kraftigt förkyld. Så fort jag blir frisk åker orrtält och troligen även ett gömsle för tjäder ut.
  • Sami Rahkonen • 1 april 2013 09:26:31
    Hej
    Jag var ute häromdagen och såg endast spår så även jag hoppas på att snön snart ska ge sig av och låta dessa fina tuppar komma fram och spela för oss :) såg dock en tupp på plats förra veckan. Snart så!

Senaste kommentarer

Bloggarkiv