Hugin och Munin

Det blev en härlig helg i gömslet med många trevliga upplevelser. Skogens rövarband med Hugin och Munin i spestsen bjuder alltid på spännande underhållning, där allt dem gör verkar väl genomtänkt.Kul också att jag hade både havsörn och kungsörn vid gömslet, men de var inte sugna på att samartbeta, de satt mest och solade sig i tallarna. Bilden tagen med Canon 500mm 4 IS och Canon 5D MIII.

Kommentera gärna:

  • Camilla Noresson • 2 december 2013 20:17:29
    Fint fångat. Korpen är en otroligt rolig och häftig fågel. Full av mystik. Jag gillar korpar. Vilka läten de kan åstadkomma. Tack för en fin bild att kika på. När korparna kommer är örnarna inte långt bort. Oftast. De gäckar gärna örnarna med en nyfikenhet och är busiga. Att de vågar. Men det verkar roa korparna att bråka med de stora fåglarna lite :-)
    MVH Camilla

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln