Uruselt var ordet

Helgen som gick var väl inte den bästa vädermässigt. Förra helgen var skogen klädd i ett vackert snötäcke  ca 25 cm snö hade kommit. Riktigt vackert vinterväder och minusgrader. Men det tog slut snabbt när plusgrader och hällregn tog över., ena veckan vinter och nästa vecka vårväder. För att inte tala om det urusla ljuset , tur att man idag bara behöver skruva upp iso lite för att få ljusmäteren att vaklna till liv igen.  Ganska klent med fart vid gömslet, men örnar fick jag titta på och dom såg ut som dyngblöta disktrasor där dom satt och kurade. Korparna däremot är alltid på hugget oavsett väder, så det blev en del bilder på skogens rövarband. Den här bilden på den dyngblöta korpen får visa det urusla vädret som råder just nu. OBS klicka på bilden för bästa återgivning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln