Tjäderspårning och vedhuggning.

Helgen som gick ägnades åt att spåra tjäder och hugga lite ved. Just nu är det ganska svårt att se tjäderspår och natt träd då det blåst ner stora mängder barr å skräp som ligger på snön. Men jag hittade ändå en del spår och 5-6 natt träd. Skidföret är riktigt bra nu och skaren bär en vuxen man med kaffepanna i ryggsäcken : ) Tjäderbilden är tagen i April 2012, med Canon 1DS M3 och Canon 500mm 4 IS.

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

  • Sami • 15 mars 2013 11:49:01
    Intressant! Jag ska ta mig ut under morgondagen och se lite efter spår jag med. Dock så var jag ute tidigt denna morgon, i -22 så blev det att fotografera Orrtuppar och hönor :) se hemsidan när du har tid.

    Väldigt vacker bild på ett motiv som jag inte har lyckats riktigt bra med ännu!

Senaste kommentarer

Bloggarkiv