Detta är ett blogginlägg

Månsken, korpar och härliga ljud i vildmarksriket.

 

Helgen har tillbringats i vildmarksriket och naturen har visat sig från sin bästa sida. Frostiga nätter med 9-10 minusgrader, månsken och vindstilla nätter. Det blev 3 tidiga mornar i mina gömslen och som tidigare bjöds jag på härliga upplevelser i gryningsljuset. Skogens doldis visade sig 2 gånger när ljuset var obefintligt till en bild, men vetskapen om att "doldisen" stryker omkring runt gömslet gör det otroligt spännande. Helgens stora upplevelse och höjdpunkt var när Mia och jag stod utanför stugan och lyssnade på en Varg som ylade en bit bort, samtidigt lyste det frostiga landskapet upp av månens sken. Här kan man snacka om ståpäls, tom de lilla hår jag har kvar på huvudet reste sig av upphetsning, så fantastiskt att få uppleva detta, en dröm gick i uppfyllelse. Här några bilder från helgen, den jättelika torrtallen som syns på en av bilderna har jag vandrat förbi många gånger genom åren, här hade jag turen att månen låg precis bakom denna jätte.  

 

Lars-Göran

Bloggarkiv