inget rovfågelsfoto denna helg

Det blev en blåsig helg i vildmarksriket och den fina snön rasade snabbt av träden när plusgraderna tog över. sitt ningarna i rovfågelsgömslet gav inga bilder denna helg, men en äldre havsörn och en juv duvhök kunde jag se  på långt håll.I morse beslutade jag att inta skogsgömslet istället , det var flera månader sen jag satt där. Räven och mården visade sig i tidig gryning, vilket känns otroligt kul. Alltid spännande att se mården, och i snön kunde jag se att den varit väldigt aktiv runt gömslet : ) Nötskrikorna är ju alltid sammarbetsvilliga så det blev lite bilder på dom. Kanske ägnar jag resten av vintern till att sitta i skogsgömslet, vi får se. Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 300mm 2,8 IS.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln