Att köra bil i en mjölkförpackning

I går kväll blev vi tvingad att ge upp och åka hem från vildmarksriket. Snön vräkte ner och på några timmar kom det 30 cm nysnö. Att det sen blåste hårt gjorde att det låg snödrivor här och där som var 50-60 cm djupa. Det var extremt svårt att se kanten på vägen då det formligen vräckte ner ännu mer snö, allting var bara vitt, som att bilen gungade fram i en förpackning med mjölk. Utan en 4 hjulsdriven bil hade vi aldrig tagit oss hem och det hade nog inte varit så lätt att få bärgning om det skulle varit behov av det heller. Ja nu kommer vägen att plogas under dagen så att vi kan ta oss dit igen. På morgonen satt jag i gömslet, vindstilla och besök av räv, kungsörn och duvhök. Bilden tagen med Canon 5D M III och Canon 500mm 4 is.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln