Höstpyssel och älgflugor

Eftersom min onda rygg har hindrat mig från några längre sittningar i gömsle har jag ägnat mig åt annat. Under hösten har jag byggt 12 pärluggleholkar och idag kom den sista på plats. Hörde ganska många pärlugglor under våren, men bostadsbristen är svår då det knappt finns några naturliga bohål i de marker jag vistas. Så nu finns 12 nya holkar för omgående uthyrning till våren : ) De flesta holkarna har jag byggt av lastpallar som skulle slängas, så det är ju extra kul att virket kommer till nytta en gång till.En riktig plåga när jag har burit ut holkarna har varit älgflugorna som verkar vara extremt många nu. De kan verkligen bita sig fast och verkar ha hullingar på sina ben, en riktig plåga är dom.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln