Jag är en doldis i naturen

Ja jag känner mig faktiskt som en doldis i naturen när jag smyger in i mitt gömsle då det fortfarande är mörkt och helt tyst och öde i markerna. Men det dröjer inte länge innan jag hör korparnas första klonkanden från granskogen, och snart ansluter de övriga gästerna till platsen för mitt gömsle. Det är otroligt spännande att få ta del av hur naturen fungerar då vi "inte" är på plats. 25 år i mina gömslen har gett mig fantastiska och oförglömliga upplevelser och en del bilder också. Just nu så rör sig många intressanta individer runt mitt gömsle vilket gör det extra spännande att sitta där. Bilden på Sparvhöken är tagen med Canon 5D M III och Canon 500mm 4 IS. Klicka på bilden för bättre återgivning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln