Vackra mornar på den frostiga myren

Det blev 2 nätter i orrgömslet denna helg. Vindstilla nätter med ropande slaguggla, pärluggla och räv, så underbart att ligga där i en varm sovsäck och lyssna på naturens nattliga ljud. Nu har även orrhönorna börjat visa intresse för spelplatsen, men än så länge så retas dem bara med tupparna som blir helt galna när en höna dyker upp : ) Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 500mm 4 IS + 1,4 konverter

Kommentera gärna:

 • Niklas Virsén • 14 april 2014 10:11:20
  Hej Lars-Göran!
  Känner mig glad att jag hittat till din blogg då jag följt många av dina bilder på FB. Jag uppskattar verkligen det du gör och får ofta mycket inspiration från dig! Jag är själv väldigt glad i däggdjursfotografering. Har bland annat ett projekt igång där jag försöker komma närmare grävling och skogsmård i "mina marker".

  Hur som helst! Ska bli kul att följa denna blogg!

  Varma Hälsningar
  Niklas Virsén

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln