Utblick från orrgömslet

Har haft premiär i ett av mina orrkojor i helgen. Redan vid kl 4  i gryningen väcktes jag av en sparvuggla som ropade intensivt från granskogen.Det känndes lite kyligt och när jag kollade tempen så var det minus 10, tur att man har en riktigt varm sovsäck ( Caravan Wings) som jag haft mycket nytta av genom åren. Myren riktigt gnistrade i det första ljuset då den var täckt av rimfrost. Det dröjde inte länge innan de första orrarna landade och bubblade igång sitt spel. Men då inga hönor dyker upp så avtar spelet rätt snabbt. Men en fantastisk morgon blev det och i bakgrunden hördes både tranor och ljungpipare. Det är gott att leva för den naturintresserade nu : ) Bilden tagen med Canon 5D och Canon 500mm 4 IS + 1,4 konverter.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln