Ny kamera nytt gömsle och en vacker fågel : )

I helgen blev det premiär i mitt nya gömsle och jag fick chansen testa min nya kamera också. Tre vackra mornar med dimma och härliga upplevelser fick jag med mig. Hade turen en morgon att denna vackra sparvhökshane kom och satte sig i bra fotoläge också. Mitt favoritljus där tunna moln skymmer solen infann sig denna morgon, och då lyfts verkligen fågelns vackra färger och fjädrar fram. Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 500mm 4 IS. Slutaren i den kameran är otroligt tyst i jämförelse med tidigare kameror i min ägo, och det är ju perfekt när man sitter och smyger i ett gömsle.Brusegenskaperna är mycket bra i denna kamera också.

Kommentera gärna:

  • Håkan • 15 oktober 2013 23:49:10
    Hej Lars-Göran!
    Underbar bild sparvhökshanen. Härliga färger och krispig skärpa.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln