Försommar i taigaskogen.

Nu är det fantastiskt vackert i taigaskogen , det skira blåbärsriset och granarnas knoppar lyser verkligen upp nu.Men på några dagar så är den skira grönskan ett minne blott, så det gäller att passa på och njuta av detta nu.Förra året vid den här tiden gick det knappt att vistas i skogen pga stora mängder knott och mygg, men än så länge har det varit lugnt med dessa minivampyrer. Klicka på bilderna för bättre återgivning.

Lars-Göran
 

Kommentera gärna inlägget:

 • Andreas Göransson • 15 juli 2013 22:18:41
  Hej !

  Var ju tvungen att se vad för nalle du stött på ute i de svenska skogarna. En riktigt fin liten krabat :-) fick du möta. Vist är ett möte med björn helt annorlunda viden plats man själv valt och där det inte alltid är så lätt att få syn på dem. Helt plötsligt så står den bara där. Inte mycket som går upp emot det ;-). Fin hemsida och intressant blogg. Mvh / Andreas Göransson
 • Roger • 15 juni 2013 20:53:47
  Vet ju int om du ser kommentarerna, men denna e förbaskat bra denn den som e ovan (björnen), å vore. Den på Fs skulle den åkt direkt till favvo :=))
  Hoppas du har de bra däroppe L-G

  Mvh Roger
 • Tack för besök och inlägg : )

  15 juni 2013 21:05:26

 • Sami Rahkonen • 10 juni 2013 20:38:28
  Bild nummer två är ju riktigt fin! :)
 • Tack Sami !

  15 juni 2013 21:06:21

Senaste kommentarer

Bloggarkiv