Det rör på sig i markerna.

Har tillbringat de senaste 3 dygnen i vildmarksriket. Några skidturer i markerna visade på spår  nysnön efter både Tjäder och Orre. På tjäderns spelplats fanns redan spelspår där tuppen hade släpat vingarna i backen. På myren syntes spår efter flera orrtuppar som visade vart vårens skådespel ska ske. Man gör verkligen ett glädjeskutt när man ser att skogshönsen redan är sugna på att visa upp sig : ) Självklart blev den 3 mornar i skogsgömslet också där 2 duvhökar avlöste varann. Hökarna blev verkligen förvånade när de sjönk ner i nysnön då det varit skarsnö några veckor nu. Bilden tagen med Canon 1DS M3 och canon 500mm 4 IS. Klicka på bilden för bättre återgivning.

 

Lars-Göran

 

 

Kommentera gärna inlägget:

  • Jörgen Pettersson • 22 februari 2013 12:59:52
    Härlig bild L-G!
    Snacka om att se förvånad och "lite" sur ut! / J

Senaste kommentarer

Bloggarkiv