Detta är ett blogginlägg

30 september 2012 Fulufjällets nationalpark.


Som vanligt har jag och Mia tillbringat slutet av september i Fulufjällets nationalpark. I över 20 år har jag vandrat omkring med kameran i dessa fantastiska skogar och jag tycks alldrig få nog av detta. De fjällnära skogarna med lavklädda granar och flerhundraåriga tallar har en stark dragningskraft på mig. Hade väl önskat lite bättre väder,men det viktiga är ändå att bara få vara på denna plats och njuta av stillheten. Sotpannan och några Lavskrikor förgyllde min vistelse i markerna denna höstvecka. När mitt barnbarn William 3 år såg bilden på Lavskrikan så sa han "ååh vilken sööt . . kan inte han flyga . . . få se då ?! " : ))

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

  • Lars-Göran • 11 oktober 2012 11:48:48
    Hallå Tammy ! Verkligen kul att du har hittat till min blogg !
  • Tammy • 3 oktober 2012 21:47:49
    Hej

    Vilka härliga bilder du har här på din blogg, så vackra och stämningsfulla och man blir verkligen glad i själen när man tittar på dom!

    Mvh Tammy

Senaste kommentarer

Bloggarkiv