Detta är ett blogginlägg

28 September 2012 Locka älg.

 

Varje höst under älgens brunstperiod brukar jag testa att locka fram nån älg till ett fint fotoläge.För det mesta så misslyckas jag eller så är inte älgarna sugna på att samarbeta med mig. Men igår kväll när jag satte mig i myrkanten så hörde jag på långt håll hur en tjur förde oväsen med en del komiska läten. Jag testade att svara honom med ett otal komiska och konstiga ljud, tur att ingen människa hörde mina läten ; )) Jag hörde hur tjuren kom närmare och såg skymten av honom ibland, och efter 2 timmars lockrop så klev han fram och jag fick några fina fotolägen. De regnade och var svagt ljus men jag fick några skapliga bilder ändå. Bilden är tagen med Canon 300mm 2,8 IS. Klicka på bilden för bättre återgivning.

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

  • Lars-Göran • 30 september 2012 20:24:14
    Tack Magnus, kul att du gillar bilden !
  • Magnus Thornberg • 27 september 2012 16:49:47
    Riktigt läcker bild i fin miljö! Roligt att du lyckades locka fram den till slut:)

Senaste kommentarer

Bloggarkiv