Detta är ett blogginlägg

22 augusti 2012 Hackkycklingen.


Även i djurens värld finns utanförskap och mobbing. Denna nötskrika har det inte lätt då den hela tiden attackeras av de andra nötskrikorna. Så fort den visar sig vid mitt gömsle så slår man till mot den så fjädrar och dun ryker. Har inte sett denna individ på några veckor nu så den kanske har gått under. Bilden tagen med Canon 1 DS M3 och Canon 500mm 4 IS. Klicka på bilden för bättre återgivning.

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

  • Mikael Sundberg • 23 augusti 2012 06:38:50
    Hej Lars-Göran!
    Intressant inlägg, jag har själv upptäckt att djur har känslor och talar väldigt mycket kroppspråk vilket är väldigt kul för mig som är döv som använder mycket kroppspråk själv. Tänk att utanförskap och mobbning finns i djurvärlden också. Stackars fågeln, nötskrikan som ser helt förstörd ut runt ansiktet. Väldigt starkt dokumenterat bild i min ögon, funderar om den kan vinna mycket på svartvitt då budskap brukar bli starkast via svartvit men tvekar ändå då det känns levande med färg och text till bilden är tillräckligt för att få ihop det hela budskap. Allt gott / Micke

Senaste kommentarer

Bloggarkiv