Detta är ett blogginlägg

1 augusti 2012 Nostalgitripp.
En ljummen och vindstilla kväll i juli bjöds jag på en härlig nostalgitripp i denna vackra bil. Denna bil är genomgången i varje millimeter och är i ett fantastiskt fint skick. Det är en Volvo pw 444 årsmodell 1956 och jag kan lova att motorn spinner som en katt. Förstora bilden för bättre återgivning.

 

Lars-Göran

 

  • Lars-Göran • 13 augusti 2012 17:24:37
    Ja det var en fin upplevelse att få åka i denna vackra bil. Mannen som äger denna bil är en riktig euntiast när det gäller gamla Volvobilar.

    Lars-Göran
  • Jörgen Pettersson • 2 augusti 2012 14:43:08
    Hallo Lars-Göran!
    Ser ut som om du har varit ute och åkt omkring i en riktig PÄRLA! Det är så trevligt när folk vårdar sina klenoder. Hoppas att du har eller har haft en trevlig semester. Mina veckor regnade "typ" bort! Hadegott! / J

Senaste kommentarer

Bloggarkiv