Detta är ett blogginlägg

16 mars 2012

Så var orrgömslet på plats och som synes så är den vackra myren snöfri. Har haft besök av min son och sonson i stugan i helgen, och jag kom på att vi båda har ett brinnande intresse för kojbyggen :). Mitt barnbarn William är 2 år och 10 månader och har redan ett intresse för det som rör sig i skog och mark, han följer ivrigt med mig när jag ska till nåt av mina gömslen. Han kan redan namnen på flera av fåglarna vi stöter på efter skogsstigarna, titta skatan ropar han glatt ! Man får många roliga skratt när man har en härlig kille som William med sig i skogen. Häromdagen stod jag och klöv lite ved då han ropade åt mig, "du kan, du stor kille nu " . Han är en stor glädjekälla och ger mig och min fru Mia många oförglömliga stunder och minnen.

 

Lars-Göran

Bloggarkiv