Detta är ett blogginlägg

Full fart på hökarna nu !


Helgen som gick har jag tillbringat 3 mornar i ett av mina gömslen. Chanserna den här årstiden är ganska stora att få se och fotografera både Duvhök och Sparvhök vid detta gömsle. Och jag kan lova att det varit en mycket spännande helg, speciellt Sparvhöken har varit otroligt intensiv med jakten, och den har sammarbetat mycket fint tycker jag. Duvhöken har också synts till när det var så mörkt att man knappt kunde se den, men bara att se den flyga och skrika innifrån granskogen är i sig en upplevelse som räcker långt för mig. En trevlig och givande helg har det varit, med spännande upplevelser, fina dimmor och härlig höststämning i Vildmarksriket. Hoppas att ni inte tröttnar på mina hökar och de grenar som de föredrar att envist sätta sig på ; ) Väntar redan på nästa helg och att få uppleva detta från mitt gömsle. Här en bild på Sparvhök som vinkar åt mig : ) Klicka på bilden för att förstora.

 

Lars-Göran

Sparvhök

Bloggarkiv