Detta är ett blogginlägg

Gömslet på plats nu !

100406

Efter några veckors förberedelser så är nu mitt gömsle vid tjäderns spelplats riggat och klart.Allt verkar lovande, gott om spår och spillning, verkar faktiskt som tjäderantalet är på uppgång igen.Kanske är det så att de senaste årens väderförhållanden har gynnat tjäderkycklingarna positivt, vem vet. Tjädern kan ändå vara mycket lurig, och ibland ser man den knappt trots att den finns där, men det är ju det som ger spänning också.Trots varmt väder så ligger snön fortfarande djup ca 40 cm, jag trivs bäst om det är snöfritt, då slipper man den där råa och fuktiga känslan i gömslet. Har bjudit in en kollega som ska ligga på spelet i år, vi har ett utbyte där jag lånar ett gömsle av honom och så kommer han och ligger på tjäderspel hos mig.Bilden är ifrån 2009.

 

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv