Ett skådespel med stark dragningskraft

 För över 25 år sen låg jag på  tjäderspel för första gången. Glömmer aldrig då den stora skogsdraken dök upp framför mitt gömsle, jag höll nog andan skulle jag tro : ) Skogen där detta skådespel fanns är sedan länge borta nu, men minnet lever ju vidare. Just nu i dessa dagar pågår förberedelserna för årets tjäderspel för fullt. Var ut i morse och kollade av spelplatsen och hittade en hel del träd med spillning under och på en del hällar börjar det bli spillning också. Har ganska bra koll på vart tupparna har sina favoritställen, men svårt ändå att veta vart man ska sätta upp sitt gömsle. Men det är ju det som är tjusningen att man inte vet om man hamnar på rätt plats. I år blir det 24:e året på samma spelplats och spänningen och dragningskraften har inte avtagit kan jag lova : ))

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln