Är man helt galen eller ?

Ja det var vad jag funderade på när jag lämnade  den varma sängen i stugan och begav mig till mitt gömsle när tempen visade minus 26 grader. Tänk vilken stark dragningskraft en liten trälåda i skogen kan ha på mig, skulle jag bara ha vänt på mig och somnat om hade jag vaknat med ångest och dåligt samvete. Det är ju kolmörkt när jag närmar mig mig gömslet och i pannlampans sken kan jag se lysande ögon i skogskanten, troligtvis var det räven som försett sig med lite gott att äta.Efter en del fixande och trixande utanför gömslet är det dags att kliva in i gömslet och tända upp kaminen och rigga kameran. Jag lutar mig tillbaka och njuter av lite varm choklad och snart värmer kaminen så härligt och jag kan nu höra hur de första korparna vaknar till liv. Jag kan höra att dom är extremt irriterade över något och efter nån timme kommer en mäktig kungsörn och sätter sig precis där jag ville ha den : ) När det sen ljusnar kan jag  se att det sitter både en kungsörn och en havsörn på håll och spanar. Vid en sån här extrem kyla brukar det vara låg aktivitet vid gömslet och det stämmer denna dag. Kungsörnen som jag fick på bild fick sig ett skrovmål och jag fick några bilder på den, ett givande samarbete för oss båda. Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 300mm 2,8 IS + 1,4 konverter.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln