Den gamla duvhöken är tillbaka !

Jag har funderat under hösten vart dom äldre duvhökarna som brukar besöka platsen för gömslet tagit vägen. Det är bara yngre hökar som har besökt platsen tidigare, men så i fredags kom det en av de äldre individerna. Den är otroligt kraftfull och sätter skräck i alla kråkfåglar när den kommer, så kul att den är tillbaka nu ! Men man kunde ju önska sig lite bättre ljus eller att lite snö kunde lysa upp lite, det behövs verkligen lite ljus för att lysa upp fåglarna. Men man ska inte klaga, en av dagarna hade jag 3 kungsörnar och en äldre havsörn vid gömslet, helt fantastiskt att bara få titta på dessa giganter ! Jämför med bilden på den yngre duvhöken här under så ser ni skillnaden i fjäderdräkten. Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 500mm 4 IS. Klicka på bilden för bättre återgivning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln