2 duvhökar en kungsörn och uselt ljus

Spännande dagar i gömslet nu. Har haft besök av 2 duvhökar och en kungsörn, och naturligtvis var skogens rövarband korparna där och skränade. I morse  när det var mörkt satt duvhökarna i granskogen och skrek åt varann och i bakgrunden kunde jag höra rävens skrikande. När man sitter helt själv i ett gömsle är dessa ljud en enorm upplevelse och man lutar sig tillbaka och bara njuter. De senaste veckorna har det kommit så mycket regn att det har bildats en liten tjärn en bit ut på myren, hoppas det fryser till nu så jag får lite blankis framför gömslet.Ljuset har varit extremt dåligt, men med dagens teknik bli det rätt bra bilder ändå. Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 500mm 4 IS.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln