Föryngringen av skogshönsen verkar vara god

Att smyga sakta framåt efter skogsvägarna med fyrhjulingen kan löna sig den här årstiden. Just efter den här knappt framkomliga vägen har jag den senaste veckan sett flera kullar av både tjäder och orre. Har sett kullar på 6-7 individer då jag i gryning och skymning besökt detta område. Chanserna har ju ökat betydligt nu när man kan skruva upp isot och lyckas med nån bild, så det är riktigt kul . Hoppas  på mycket tjäder och orre på spelplatserna kommande vår . Bilden på tjäderhönan är tagen med Canon 5D MIII och Canon 300mm 2,8 Is, 3200 iso.

Kommentera gärna:

 • Tammy • 1 oktober 2014 14:44:12
  Hej L-G,


  Alldeles underbara bilder i din blogg och på din hemsida.

  Visade nyss bilderna på Mården för en kollega som hade en i sin trädgård :) Dina bilder är ju helt fantastiska!

  Mvh
  Tammy

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln