I tjäderns marker

Så var årets höjdpunkt över för i år. Det känns alltid lika vemodigt när spelet är över och man tar ner sina gömslen. Men årets tjäderspel ska jag sent glömma, jag låg helt rätt och hade både tuppar och hönor runt mitt gömsle. En av tupparna verkade extra förtjust i gömslet och sprang runt det så nära att vingarna släpade mot tältduken varje morgon. Det blev 8 fantastiska nätter och nattens ljud bestod av ropande slaguggla, pärluggla och räv. Vädret var helt fantastiskt med sol och vindstilla mornar, inte en regndroppe under de nätter jag låg där. Att få uppleva detta från första parkett är nog det mest fantastiska man som naturfotograf kan uppleva. Ja nu tar andra projekt vid, har hittat en del intressant som jag ska lägga ner lite tid på. Samtliga bilder är tagna med Canon 5D MIII och Canon 300mm 2,8 IS, ibland med 1,4 konvertern på. Klicka på bilderna för bättre återgivning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln