Vinteråteln avslutad

Så var säsongen över vid min vinteråtel. Det var den sämsta säsongen på de 20 år som jag hållit på med åtel. Troligtvis beror det på att det aldrig blev nån riktig vinter, vilket gjorde att mina gäster endast kom på besök ibland. Trots detta har jag haft fina upplevelser och i gömslet har jag haft det mysigt och bekvämt. Den mest trogna gästen var denna duvhök som kom ganska ofta. Nu tar andra projekt vid och det ska bli skönt med lite omväxling när det gäller motiven. Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 500mm 4 IS.

Kommentera gärna:

  • Steffe • 1 april 2014 14:55:30
    Å vi hade tre kungar stadigt i över två månader i stort sett varje dag...häftigt!
    Men havsörnarna höll sig borta...var väl nere några ggr men inte mer...vi ska testa ett nytt ställe nästa säsong med mer öppen mark...inte så långt ifrån där vi sitter nu...spännande!

    Steffe

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln