Glödande ögon

Har haft 2 spännande dagar i gömslet denna helg.Duvhöken har verkligen varit aktiv vid gömslet, vilket har gjort att övriga fåglar mest suttit i bakgrunden och grälat på hökens närvaro. Höken är verkligen kraftfull när den kommer och man hör på långt håll att den är på ingång när kråkfåglarna varnar. Den har verkligen en glödande och genomträngande blick och jag har full förståelse varför kråkfåglarna blir skräckslagna, för vem vill hamna i klorna på denna jägare.I går kväll värmdes min vindpinade kropp upp med bastu och lite välgörande rödvin, så härligt. Hade tänkt mig en tredje morgon i gömslet, men i morse var det storm och några träd låg över vägen, så det blev en skön sovmorgon istället. Bilden tagen med Canon 5D MIII och Canon 500mm 4 IS i ett sparsamt ljus.

Kommentera gärna:

 • Morgan • 13 december 2013 17:28:54
  Ibland behöver man sova ut också! :)
  Fantastiskt fin bild detta...-Vilken blick!
  Morgan
 • Camilla Noresson • 2 december 2013 20:14:53
  Gud vad läcker. Vilken blick du fångat. Snyggt jobbat. Förstår rödvinet satt gott sen :-)
  MVH Camilla

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln