Gömslet klart nu !

Efter några veckors kånkande på virke och lite snickrande står nu mitt gömsle klart. Stort tack till min fru Mia och mitt barnbarn William för mycket värdefull hjälp med bygget. Det återstår en del småfix inne i gömslet, men jag kan redan nu sätta mig där och vänta med spänning.

Kommentera gärna:

  • Øyvind Håvarstein-Hustoft • 1 september 2013 20:38:04
    Grattis med nytt skjul. Håper du får mange flotte opplevelser enten det er dyr eller fugler. Lykke til. Jeg skal følge med på din blogg :)
  • Andreas • 1 september 2013 20:09:03
    Ser mycket bra ut. Jag hoppas du får många fina möten med alla möjliga djur därifrån. Ska bli spännande att se vad som kommer att dyka upp framöver :). Stort lycka till L-G !

    Mvh / Andreas Göransson

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln