Ett häftigt möte igen !

Så här på höstkanten brukar jag samla lite äpplen hemifrån tomten och lägga ut till älg och rådjur.Och i Lördags hade jag 5 kassar med mig till skogen. Jag gick först ner till den lilla myren med 2 kassar, gick sedan tillbaka de 500 meterna för att hämta resten av kassarna. Men när jag kom tillbaka så var en kasse redan borta, och i nästa ögonblick stod en björn ca 50-60 meter bort med en kasse i munnen och frustade åt mig : ) Björnen släppte omgående kassen och gick en bit bort, där den vände sig om. Där stod jag helt öppet och vi tittade på varann en kort stund innan björnen drog till skogs igen.Jag gick en rejäl omväg till min fyrhjuling för att inte störa björnen mer den kvällen.Björnen måste ha varit riktigt sugen på mina äpplen, och på det viset fick jag en fantastisk upplevelse.

Kommentera gärna:

  • Göran Kvick • 28 augusti 2013 21:31:16
    Det låter som riktigt spännande omgivningar som du rör dig i. Jag hade varit helt nöjd om det hade varit en älg. DEt låter som om det var läge för björnfrossa?

    /Göran
  • Jörgen Pettersson • 28 augusti 2013 07:47:22
    Häftigt värre! Underbar upplevelse! Du är i marker där jag skulle vilja vara! Sköt om dig i björnskogen! Med vänlig hälsning J

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln