Ett magiskt ögonblick,björnmötet vid mitt gömsle.

Jag har sett björn i området, jag har sett spår efter björn i området, björnen har regelbundet besökt platsen vid mitt gömsle. Men jag har aldrig lyckats att vara där när björnen har besökt platsen. Men den 24 juni kl 20,30 stämde allt och jag kunde fotografera denna mycket vackra björn. I 45 minuter gick kameran varm och bla denna bild fastnade på minneskortet. Efter det så har jag haft 3 kvällar till med fantastiska upplevelser som denna björn bjudit på. Visst hade jag bilder på svenska björnar tidigare, men dessa tillfällen slår nog det mesta : )) Bilden tagen med Canon 1 DS M III och Canon 500mm 4 IS, isotalet var inställt på 1600 iso. Klicka på bilden för bättre återgivning.

Lars-Göran

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln