Detta är ett blogginlägg

9 september 2012. Rävbesök vid gömslet.


Har haft några riktigt fina dagar i gömslet denna helg. Det blev 3 tidiga mornar på rad och spänningen lät inte vänta på sig.Det var ett attans liv på korp och nötskrikor en morgon, först kom en ormvråk, samtidigt smög en räv omkring en bit bort, och sen anslöt en jagande sparvhök : ) Allt detta hände inom samma timme och kameran gick varm, jag har aldrig varit med om så intensiv aktivitet tidigare. Kul också att det var en frisk och fin räv som kom på besök då jag haft skabbrävar vid flertalet tillfällen. Bilden är fotograferad med Canon 300mm 2,8 IS. Klicka på bilden för bättre återgivning.

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

  • Lars-Göran • 10 september 2012 11:34:43
    Ja nu börjar en spännande tid i mina gömslen. Och den senaste tidens kyliga nätter har satt fart på djur och fågellivet runt gömslet.
    /Lars-Göran
  • roger • 10 september 2012 10:24:11
    Förstår att kameran gick varm L-G, låter som det börjar komma igång hos dig ordentligt :=))

    Ha det så gött i gömslet nu // Roger

Senaste kommentarer

Bloggarkiv