Detta är ett blogginlägg

15 augusti 2012 Blåvingen.
Det är gott om fjärilar i markerna nu, man ser dem flyga omkring överallt och de är otroligt vackra. På bilden ser ni en Blåvinge, inte så lätt att få syn på den när den satt sig till vila, men några bilder blev det i alla fall.

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

 • Lars Altberg • 16 augusti 2012 22:18:51
  Hejsan L-G!
  Var ett tag sen jag kollade in din hemvisst här på webben, ser att du är aktiv, härligt!
  Ja fjärilarna flyger rätt fint vissa dagar, har vart ute en del själv på det, de är vackra, blåvingarna tillhör mina favoriter! Du visar en fin bild här!

  Ha det så fint!
  mvh Lars
 • Lars-Göran • 16 augusti 2012 09:30:43
  Hej Mikael !
  Tack för inlägg, kul att du hittat min hemsida.

  Lars-Göran
 • Mikael Sundberg • 16 augusti 2012 07:20:14
  Mycket fina bilderna! Jag fotade mycket fjäril under en dag när jag hade semester, fick syn på samma fjäril som du fotade och de var väldigt kul att studera samt följa efter dem. Jag upptäckte om man rör sig hastigt så flög de iväg direkt men om man rör sig slow motion så går det utan problem komma väldigt nära. Allt gott

Senaste kommentarer

Bloggarkiv