Detta är ett blogginlägg

20 Juli 2012 Korså Bruk

Jag och Mia var till Korså Bruk häromdagen, en mycket vacker plats med en historia som går långt bakåt i tiden. Här finns ett väl bevarat järnbruk med vackra byggnader i en vacker och grönskande omgivning. På Korså herrgård kan man avnjuta en kopp kaffe med bakverk, smörgåsar och annat gott av alla de möjliga slag. Människorna som driver detta Café är mycket trevliga och och man blir varmt mottagen när man kommer dit. Så ta en tur till denna sommarvackra plats som ligger ca 1 mil norr om Hofors. Herrgårdens café är öppet Torsd-söndag mellan kl 12-16 tom den 12 augusti. På Bilden ser ni Anna-Lena som driver detta café.

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

 • Anna-Lena och Sandra • 27 juli 2012 11:52:33
  Tack för det fina inlägget och den vackra bilden. Vad roligt att ni uppskattar vårat cafe'. Nästa gång bjuder vi på fika.
 • Roger • 23 juli 2012 12:01:09
  Hallelå L-G
  Ät nu int för många tårtor å bakelser, rätt som de e kommer man int in i gömslet vettu ;=)) (skoja bara)
  Hoppas allt e bra med dig, kul å läsa dina blogginlägg å framförallt se dina tjusiga bilder.
  Hade forsatt gött nu

  MVH Roger

Senaste kommentarer

Bloggarkiv