Detta är ett blogginlägg

20 juni 2012

Som jag berättade tidigare så har det varit stor aktivitet på skogsmaskiner i mitt närområde. Och här syns nu vad som var på gång, tycker nog att detta är rena våldtäkten på naturen. Här hade man kunnat gå lite mer varsamt fram och sparat en del fina träd runt den gamla byggnaden. Nu står den gamla fäbodens äldsta hus helt öppet i sin ensamhet vilket är otroligt synd tycker jag. Nu får vinden fart och det dröjer inte länge innan ett träd ramlar över byggnaden och förstör allt.

 

Lars-Göran

Kommentera gärna inlägget:

  • Henrik • 18 juli 2012 23:43:27
    Mer eller mindre nya hyggen varje gånga man är ute ny tycker jag, tragiskt men tyvärr är det nog bara att vänja sig.

    Ha det gott!
    Henrik
  • Magnus • 21 juni 2012 13:46:08
    Ja fyfan hur det ser ut! Synd att man inte tänker längre än plånboken räcker! Bara ekonomiskt intresse i allt människan för nu för tiden.

Senaste kommentarer

Bloggarkiv