Detta är ett blogginlägg

3 juni 2012, regn, hagel, blötsnö och hård blåst !
Helgen som gick präglades av ett riktigt kyligt och blött väder. Värst ändå var nog de hårda vindarna som gjorde att fågelsång och andra ljud föll bort. Jag och Mia har mest varit i stugan och eldat, och det blir många fikastunder kan jag lova, men härligt ändå när det sprakar från kaminen. Att ha ett fast och uppvärmt gömsle att gå till är guld värt när vädret är så uselt. Dit kan man gå och sätta sig och mysa och alltid dyker det upp nåt intressant. Den här gången dök denna vackra råbock upp och det blev en del bilder på den också. Men för fåglarna ställer detta väder till stora problem då förekomsten av insekter åt fågelungarna är minimal, så jag hoppas på lite varmare väder framöver nu. Klicka på bilden för bättre återgivning.

 

Lars-GöranBloggarkiv