Detta är ett blogginlägg

Augusti 2011

Mitt Mårdprojekt rullar på framåt och ger mig stor glädje och inspiration. Har 2 vuxna individer och 2 årsungar som nu regelbundet besöker platsen där mitt gömsle står. De är otroligt rörliga och det är svårt att hänga med i svängarna med kameran, men ibland lyckas det bli lite bilder. Kunde väl aldrig drömma om när jag byggde mitt gömsle på denna plats att jag skulle få bilder på Mård.

 

När Mården kom till platsen första gången tänkte jag att det var den enda gången jag skulle få se den, men ack så fel jag hade. Gömslet är ett självklart val då jag fotograferar skygga rovfåglar och rovdjur, man vill ju störa och synas så lite som möjligt. Det har varit många minnesvärda stunder i gömslet nu under min semestern, och jag ser verkligen fram emot höstens äventyr där.

 

Lars-Göran

Bloggarkiv