Detta är ett blogginlägg

Extrem värmebölja och extremt många småvampyrer !

 

I juli har det till dags datum varit extremt torrt i markerna och värmeböljan verkar fortsätta.Även småvapyrerna har varit extremt ettriga och knotten har försett sig med mitt blod vill jag lova, har nog aldrig varit med om nåt liknande tidigare.Detta har gjort fotograferingen mycket svår denna semestermånad, har varit ute på nätterna men viltet har lyst med sin frånvaro, säkert har dem varit mycket plågade av alla isekter och hållt sig undan.Har väl mest blivit lite växt och landskapsfoto i gryning och skymning.Håller även på att bygga ett nytt gömsle i ett nytt område, det är tänkt att det ska bli många timmar i gömslet under kommande höst och vinter. Här en bild på en överblommad Lupin som snart släpper sina fröställningar.

 

Lars-Göran 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Bloggarkiv